Latvijas Antidopinga biroja konferencē “SPORTS. MEDICĪNA. DOPINGS”

Latvijas Antidopinga birojs aicina Jūs piedalīties ikgadējā Latvijas Ārstu biedrības un Latvijas Antidopinga biroja konferencē “SPORTS. MEDICĪNA. DOPINGS”, kas notiks 23.augustā, no plkst. 13:30 – 18:00. Konference notiks tiešsaistē ZOOM vietnē un klātienē (vietu skaits ierobežots) Medicīnas Vēstures muzejā Ukrainas Neatkarības ielā 1, Rīgā.  

Aicinām visu specialitāšu ārstus, farmaceitus, fizioterapeitus un, protams, trenerus, sporta skolotājus, sportistus, kā arī ikvienu, kas palīdz sportistam sasniegt viņa sportiskos mērķus piedalīties ikgadējā starpdisciplinārā konfrerencē. 

Saskaņā ar MK noteikumiem Nr. 391 “Ārstniecības personu sertifikācijas kārtība” par dalību konferencē ārstniecības personām tiek piešķirti 6 tālākizglītības punkti.  > Saskaņā ar MK noteikumiem Nr.77 “Noteikumi par sporta speciālistu sertifikācijas kārtību un sporta speciālistiem noteiktajām prasībām” sporta treneriem tiek ieskaitītas 6 tālākizglītības stundas. 

Reģistrācija un konfrences programma Latvijas Ārstu biedrības mājaslapā: https://www.arstubiedriba.lv/notices/23-08-2024-konference-sports-medicina-dopings-tiessaiste-un-klatiene/