EUROSAF Burāšanas akadēmija

EUROSAF ir panācis vienošanos ar Mursijas reģionālo valdību (dienvidaustrumu Spānija), lai tur atvērtu EUROSAF Burāšanas akadēmiju, kur organizēt starptautiskus kursus, klīnikas, seminārus un sacensības EUROSAF un tās biedriem.

Mar Menor vieta, kura ir pieejama no Alisijas lidostas, piedāvā priekšrocību, ka augsta līmeņa burāšana ir iespējama visu gadu ar lieliskiem apstākļiem ziemas periodā. Dabīgā lagūna, Mar Menor, ir ierobežota un tādēļ gandrīz nav viļņi, tā padarot to it īpaši piemērotu foila disciplīnām. Šī EUROSAF Burāšanas akadēmija ir ideāla daudzām biedru federācijām, lai rīkotu ziemas treniņus vai citus pasākumus.

Pateicoties ziedojumam, ko EUROSAF saņēmis no Austrijas, ar sekretariātu Neusiedl am See jau kopš 2017. gada, EUROSAF ir spējis attīstīt vairākus projektus un pakalpojumus biedriem. Līdzīgi, EUROSAF Burāšanas akadēmijas centrs Spānijā atver jaunas iespējas paplašināt aktivitāšu un pakalpojumu pieejamību biedriem. EUROSAF tagad var izmantot un piedāvāt biedriem un viņu burātājiem augsta līmeņa infrastruktūru visāda veida starptautiskiem burāšanas projektiem – sacensībām vai apmācībām.

Pirmais pasākums, kas notiks saskaņā ar šo vienošanos, būs 2023. gada 23. līdz 30. septembrim notiekošā 2023. gada EUROSAF Eiropas čempionāta sacensībās. Plašāka informācija ir pieejama vietnē www.eurosaf-academy.com.